Naš studio se bavi grafičkim dizajnom, profesionalnom izradom web stranica, razvojem mobilnih aplikacija, internet marketingom, SEO optimizacijom, kao i 2D/3D projektovanjem, sa ciljem detaljne i kvalitetne promocije te visoko pozicioniranje istih.

Telefon
+387 00 000 000
Email.
infoe-dizajn.com
Social.
facebook

USLUGE
IZDADA WEB STRANICA
GRAFIČKI DIZAJN

Izaberite tip usluge koju pružamo. Možete izabrati kombinaciju usluga, kao i neki od specijalno pripremljenih paketa usluga.

☆ Grafički dizajn
☆ Dizajn i izrada web stranica
☆ Izrada CMS sustava
☆ Izrada web trgovina (web shop-ova)
☆ Izrada web portala
☆ SEO Optimizacija
☆ Održavanje web stranica

Sa našim uslugama Grafičkog i Web dizajna, Optimizacije i Marketinga podići ćete svoje poslovanje na višu razinu.

E-Dizajn.com izrađuje web stranice koje nude odlično korisničko iskustvo, postižu visoke pozicije na glavnim tražilicama i promoviraju vaše poslovanje i brend ciljanoj publici.

Naš stručni tim web dizajnera prevodi vašu poruku u digitalni oblik sadržaja, funkcionalnosti i slike koje su od suštinske važnosti za izgradnju web stranica na koje će se korisnik uvijek vraćati.

Nastojimo uravnotežiti marketinške ciljeve naših klijenata sa web dizajnom najbolje prakse, koji je izrađen najnovijim tehnologijama. Blisko radeći s našim klijentima da procijene svoje ciljeve, ciljano tržište i budžet, izrađujemo web stranice koje će postaviti vašu tvrtku u virtualni svijet.

Mi smo velika grupa talentovanih kreativaca koji Vam mogu pomoći u razvoju novih marketinških ideja za Vaše poslovanje. Specijalizirani smo za rad s malim i srednjim poduzetnicima i razumijemo njihove potrebe.

Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisutnosti na društvenim mrežama. Naša rješenja su prilagođena vašim potrebama, visoke kvalitete i pristupačna da zadovolje vaše marketinške ciljeve.

Naš dizajnerski tim ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranu profesionalnih reklama, korporativnih identiteta u tiskanim i digitalnim medijima. Naš studio funkcionira 24 sata u danu i nudimo brz preokret na svim Vašim projektima.